• Vista Rápida
  • Detalles
  • Valoraciones (0)

Curs “Les eines de la creació literaria” – Novetat

70,00630,00

Imparteix: Jesús Mollá

Començament 5 d´octubre

Dijous de 19 a 21 hrs.

Resum: En aquest taller treballaràs els fonaments de la narració, reflexionant sobre l’activitat literària des del punt de vista del creador a través de diferents propostes creatives de caire pràctic que et permetran anar posant els pilars del teu món narratiu i polint el teu propi estil com escriptor. Volem que et familiaritzes amb els elements que conformen una narració partint dels textos que tu mateix aniràs elaborant al llarg del curs, els quals compartiràs amb la resta de companys.

Curs “Les eines de la creació literaria” – Novetat

Imparteix: Jesús Mollá

Detalls del Curs: Aquesta taller serà impartit en valencià, tot i que els exercicis es poden presentar en castellà o en valencià, indistintament.

En aquest taller treballaràs els fonaments de la narració, reflexionant sobre l’activitat literària des del punt de vista del creador a través de diferents propostes creatives de caire pràctic que et permetran anar posant els pilars del teu món narratiu i polint el teu propi estil com escriptor. Volem que et familiaritzes amb els elements que conformen una narració partint dels textos que tu mateix aniràs elaborant al llarg del curs, els quals compartiràs amb la resta de companys.

  • Sessions els dijous de 19.00 a 21.00 / Començament: 5 d´octubre
  • Preu: 70€/mes

Además, si te inscribes en algunos de nuestros CURSOS DE ESCRITURA con comienzo en octubre y fin en junio, tendrás un 10% DE DESCUENTO en el primer mes. MATRÍCULA GRATUITA.

INCLUYE LA EDICIÓN Y PRESENTACIÓN DE UN LIBRO COLECTIVO CON TODOS LOS PARTICIPANTES al finalizar el curso.

Meses

1 Mes, 9 Meses

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Curs “Les eines de la creació literaria” – Novetat”